
Food & Cook
Miłośniczka zdrowego odżywiania, od dziecka zakochana w słodyczach. W mediach społecznościowych udostępniam autorskie przepisy, kierując się jedynie trzema zasadami: zdrowo, prosto i pysznie! 🙂
Miejsce w którym dzielę się z Wami nie tylko prostymi i zdrowymi przepisami (nie tylko) dla dzieciaków – tych małych i tych dużych, ale także jako dietetyk edukuję, uświadamiam i pomagam w temacie zdrowego żywienia dzieci! W prosty i często
Hej!
Jestem Ola i w sieci dzielę się prostymi i smacznymi przepisami dla całej rodziny! Znajdziesz u mnie mnóstwo trików i porad kulinarnych, które najzwyczajniej ułatwiają życie, oszczędzają czas i pieniądze 😉
Oprócz pysznych przepisów, znajdziesz u mnie sporą dawkę
Cześć! Tu Klaudia. Jestem dietetyczną połówką duetu ,,Łakomych na wiedzę”. Na swoich profilach
edukuję na temat zdrowego żywienia i pokazuję również proste, smaczne przepisy. Na Instagramie regularnie prowadzę wyzwania dietetyczne, w których bierze udział około 15 000 osób. Dodatkowo tworzę
Lubicie słodycze? Jeśli tak to u mnie przepadniecie! Robię najlepsze fit słodycze w sieci 😀 Słodko, ale bez cukru! Jednak również fani słonych smaków znajdą na moim profilu coś dla siebie.
Jestem autorką książek kulinarnych, a swoją przygodę ze zdrową
Nazywam się Paula Bonowicz-Golec. W sieci znana pod pseudonimem „WszamTo”.
Prowadzę jeden z największych i najszybciej rozwijających się kanałów kulinarnych na TikToku w Polsce 🙂
Przez ostatnie 1,5 roku wraz z moimi przecudownymi obserwującymi stworzyliśmy ogromną społeczność i na wszystkich
Z miłości do fotografii kulinarnej i dobrego jedzenia.
Piekę, gotuję, stylizuję, nagrywam.
Krążę z aparatem w czasoprzestrzeni, wyczarowując smakowite kadry i kusząc kubki smakowe swoich obserwatorów.
Nowoczesna babka z tradycjami. Dzielę się wiedzą i umiejętnościami odziedziczonymi po Przodkach. Swoje życiowe wartości przekazuję łącząc 3 tematy zamiłowanie do natury, kulinariów i drugiego czlowieka. Pokazuję jak w dzisiejszych czasach z powodzeniem i satysfakcją można łączyć sposoby naszych babć
Robię dobre jedzenie.
Kucharz, pasjonat dzikich ziół. Twórca inicjatywy „Chwasty od Kuchni” w której dzieli się wiedzą na temat dzikich roślin, chwastów i roślinnego jedzenia.
Owocem tego działania są dwie książki które są idealnym wstępem do przygody z chwastami. Pierwsza która porusza dzikie