Partner Główny

Sponsor Strategiczny

poznamy niebawem


MYŚL PRZEWODNIA

Partnerzy Strategiczni

1500 UCZESTNIKÓW
90 PRELEGENTÓW
6 BLOKÓW TEMATYCZNYCH
4 DNI WYDARZENIA

PROGRAM – 27 maja – sobota

Klub Biznesowy 600

10:00 – 10:30 – ROZPOCZĘCIE


10:30 – 11:30 – HEJT W SIECI

Anna Dymna
Janina Bąk
Matylda Kozakiewicz
Przemysław Staroń


Przerwa 15 min


11:45 – 12:15 – KARI GOLDYN

Wpływ, który się liczy: jak stać się Influencerem poruszającym tłumy.


Przerwa 15 min


12:30 – 13:00 – KRZYSZTOF BARTNIK

Nie oglądaj się na algorytmy, czyli fundamenty zarabiania na swojej pasji w Internecie.

(Partner prelekcji Imker)


Przerwa 60 min


14:00 – 14:30 – KAMILA ROWIŃSKA

Ile naprawdę kosztuje biznes on line?


Przerwa 15 min


14:45 – 15:15 – OLSZEWSKA MAGDALENA

Influencerskie współprace z korpo – cool czy ból?

(Partner prelekcji Maybelline)


Przerwa 15 min


15:30 – 16:30 – EWOLUCJA I PRZYSZŁOŚĆ BRANŻY BEAUTY

Ewa Grzelakowska-Kostoglu
Vanessa Wilczewska
Izabela Wojciechowska
Kuba Grochmalski


Przerwa 15 min


16:45 – 18:00 – VAMOS, AMERICA! POZNAJCIE KULISY JEDNEGO Z NAJGRUBSZYCH PROJEKTÓW NA POLSKIM YOUTUBE!

Rezigiusz Wierzgoń
Wiktoria Wierzgoń
Marek Wita
Jakub Glenc
Szymon Szumciak

Sala Prasowa 220

Przerwa


10:30 – 11:30 – JAK ZACZĄĆ ZARABIAĆ NA TIKTOKU

Maciej Mazurek
Tomasz Berlak
Kacper Zembrzucki
Wojciech Przybylski
Patryk Bryliński
Edwin Zasada


Przerwa 15 min


11:45 – 12:15 – OLIWIA BUGAŁA-KLAMKA

Jak stworzyć silny wizerunek w sieci i zachęcić marki do współpracy? Case Agencji Cheers Stories i marki osobistej influencerki


Przerwa 15 min


12:30 – 13:00 – ALEKSANDRA GŁOWALA I TOMASZ DZIAŁOWY

Czy w dzisiejszych czasach warto być twórcą internetowym? Influencer marketing kiedyś a dziś z perspektywy marki i twórcy.

(Partner prelekcji Play)


Przerwa 60 min


14:00 – 14:30 – ALEX JASKÓŁOWSKA

Zupełnie szczerze: czy nie jest za późno, by Twój kanał podróżniczy realnie zarabiał?


Przerwa 15 min


14:45 – 15:15 – KATARZYNA WĘGRZYN

Jak zarabiać na podróżowaniu?

(Partner prelekcji Dolny Śląsk)


Przerwa 15 min


15:30 – 16:30 – ALEKSANDRA ŁAKOTA I NOEMI SKWIERCZ

Nie bądź red flagiem – czyli co robić, żeby marki chciały z Tobą pracować?


Przerwa 15 min


16:45 – 17:15 – BARTEK POPIEL

6 etapów skutecznej kampanii sprzedażowej


Przerwa 15 min


17:30 – 18:00 – KAMIL KOZIEŁ

Praca na własnych zasadach – trudny przepis na sukces biznesu opartego na nazwisku

Sala Euro 100

Przerwa


10:30 – 11:30 – SYLWIA DĄBROWSKA

Videostorytelling – jak nagrywać ultrakrótkie wypowiedzi na rolki, tik toki czy shorty


Przerwa 15 min


11:45 – 13:00 – NATALIA SHEVELEVA

Jak zdobywać klientów Dzięki Video i reels


Przerwa 60 min


14:00 – 15:15 – KACPER POSŁUSZNY i MATEUSZ DOBRZAŃSKI

Pionowe wideo: Jak robić to dobrze?


Przerwa 15 min


15:30 – 16:30 – MAŁGOSIA MINTA

Fotografia kulinarna… od kuchni

(Partner warsztatu Sony)


Przerwa 15 min


16:45 – 17:15 – JOANNA ANGER

Na czym naprawdę można zarobić w sieci? Własna marka, sklep, produkty online, a może wydawnictwo?


Przerwa 15 min


17:30 – 18:00 – ANNA PISZCZEK

Ryzyko – punkt wyjścia do sukcesu

Sala Gwiazd 50

Przerwa


10:30 – 11:30 – MARTYNA SKURA

Jak (nie) napisać książki – fakty i kity o pisaniu i wydaniu książki


Przerwa 15 min


11:45 – 12:15 – MARTA OSSOLIŃSKA

Jak uniknąć błędów, które stopują Twój Insta wzrost?


Przerwa 15 min


12:30 – 13:00 – MARTYNA ZACHORSKA

O pani prezes, co prezeską niegdyś była, czyli cała prawda o feminatywach.


Przerwa 30 min


13:30 – 15:00 – KAJA WAWER

WARSZTATY: Makijażowe trendy z TikToka

(Partner warsztatu Maybelline)


Przerwa 30 min


15:30 – 16:30 – DOROTA WOŁKOWSKA

Jak stworzyć content z inspiracji?


Przerwa 30 min


17:00 – 18:30 – VANESSA WILCZEWSKA

WARSZTATY: Clean Girl Summer Look

(Partner warsztatu Maybelline)

PROGRAM – 28 maja – niedziela

Klub Biznesowy 600

10:00 – 11:15 – JAK BYĆ EKOINFLUENCEREM W TYM KONSUMPCYJNYM ŚWIECIE

Sylwia Panek
Zosia Zochniak
Kasia Wągrowska


Przerwa 15 min


11:30 – 12:30 – TRENDY NA TIK TOKU

Simon Losik
Mary Jeleniewska
Dominik Rupiński
Marcin Kruszewski
Natalia Sisik


Przerwa 15 min


12:45 – 14:00 – PRZYSZŁOŚĆ YOUTUBE

Martin Stankiewicz
Maciej Dąbrowski
Cyber Marian
Marcin Randall Nowakowski
Sebastian “Czajnik” Czajewski


Przerwa 15 min


14:15 – 15:30 – STWÓRZ PRODUKT POD WŁASNĄ MARKĄ!

Zuzanna Jędrzejewska-Rudnicka
Marlena Sojka
Klaudia Tarka
Martyna Groll


Przerwa 15 min


15:45 – 16:45 – KREATYWNE REKLAMY

Jakub Biel
Maciej Budzich
Marlena Sojka
Kuba Norek
Niedługo podamy

Sala Prasowa 220

10:00 – 10:30 – ALEKSANDRA SIDOROWSKA

Jak złapać uwagę odbiorcy od pierwszej sekundy filmu?


Przerwa 15 min


10:45 – 11:15 – KASIA WOŹNIAK

Czy warto wszystko robić samemu? Kiedy jest moment na zatrudnienie pierwszego pracownika.


Przerwa 15 min


11:30 – 12:30 – AGNIESZKA KOWALSKA I KRZYSZTOF LEHMANN

#OznaczamReklamy – jak robić to poprawnie i nie dostać kary od UOKiK?


Przerwa 15 min


12:45 – 13:15 – EDWIN ZASADA

Gdzie się podziały te kreatywne kampanie


Przerwa 15 min


13:30 – 14:00 – ARTUR HALIK

Twój pierwszy milion w e-commerce.
Zobacz jak robi to setki znanych osób na platformie Shoper.

(Partner warsztatu Shoper)


Przerwa 15 min


14:15 – 14:45 – MARCIN KUCIŃSKI

O tworzeniu krótkich form video dla największych brandów i gwiazd

(Partner warsztatu Sony)


Przerwa 15 min


15:00 – 15:30 – TOMASZ PALAK

Ajaj, czyli AI i prawo


Przerwa 15 min


15:45 – 16:15 – MAGDALENA URBANIAK

Influencerzy a podświadomość. Jak na nas wpływają, jak my wpływamy na nich?

Sala Euro 100

10:00 – 11:15 – ŁĄCZENIE MACIERZYŃSTWA Z PRACĄ W INTERNECIEOLA TATKA I PATI SOŁTYSIK

Aleksandra Tatka
Pati Sołtysik


Przerwa 15 min


11:30 – 12:30 – PAULA BALICKA ZAŃCZAK

Jak sprzedawać lepiej na Instagramie – REELS i automatyzacja DM


Przerwa 15 min


12:45 – 14:00 – EWELINA PODREZ-SIAMA

SEO dla blogerów i influencerów. Proste strategie, które przyniosą Ci szybkie wyniki.

(Partner warsztatu PayU)


Przerwa 15 min


14:15 – 15:30 – TIK TOK Polska: WIEDZA EKSPERCKA I HOBBYSTYCZNA NA TIKTOKU? CZY TO SIĘ SPRAWDZA?

Natalia Sisik

Nadia Smolarek
Akop Szostak
Kacper Misztal “Qesek”
Adam Mirek 
Wiktoria Jaroniewska


Przerwa 15 min


15:45 – 16:45 – CIAŁO I SEGGS. CENZURA W SOCIAL MEDIACH

Bogumiła Sobiczewska
Mariusz Kozak
Martyna Wyrzykowska
Natalia Łukasiak

Sala Gwiazd 50

10:00 – 10:30 – MAGDALENA JAKUBIEC-CICHAŃSKA

Odważ się być sobą- żyj kolorowo


Przerwa 15 min


10:45 – 11:15 – WIKTORIA ŁĄCKA

Rozpoczynanie kariery Influencera w młodym wieku – plusy i minusy


Przerwa 15 min


11:30 – 12:30 – AGNIESZKA MARCINKOWSKA

Jak się bać i robić? – Od zbierania ślimaków po własną firmę.


Przerwa 15 min


12:45 – 14:00 – MONIKA KRAUZE I MACIEK BUDZICH

Jeden dzień, kilka światów czyli filmowa Islandia piechotą


Przerwa 15 min


14:14 – 15:30 – JOASIA KLIMASZEWSKA

Czy stories przegrywa z rolkami? Podkręć moc wpływu i sprzedaży.


Przerwa 15 min


TO

KONFERENCJA

Dla Influencerów, którzy mają wielu stałych odbiorców, ale potrzebują kilku porad lub pokierowania, by efektywnie spieniężyć swoje działania w sieci.

Dla tych, dla których tajniki internetowego sukcesu są tak jasne, jak etapy wielkiego wybuchu dla Stephena Hawkinga.

WIDZIMY SIĘ

01-02 CZERWCA

UCZESTNICY

PRELEGENCI – to ścisła czołówka polskich twórców internetowych. Są to ludzie, którzy od wielu lat konsekwentnie budują swoje marki osobiste i stanowią przykład oraz źródło inspiracji dla innych twórców. W trakcie wydarzenia dzielą się z uczestnikami swoją wiedzą, pasją oraz pozytywną energią.

INFLUENCERZY – to Ci, którzy wpływają na wybory innych. Mają duże zasięgi oraz zbudowane społeczności, z którymi dzielą się swoimi pasjami. Oni są głównymi odbiorcami oraz siłą napędową naszego wydarzenia. Oczekują merytorycznych warsztatów i praktycznej wiedzy. Przyjeżdżają na Influencers Live nie po to, aby pooglądać biernie wielki świat social mediów, lecz aby dowiedzieć się jak skorzystać z tego, co im oferuje.

REJESTRACJA

JUŻ OD 20 MARCA

Sponsorzy i Partnerzy

poznamy niebawem


#ILW2024

TO

6 STREF TEMATYCZNYCH

TECHNOLOGICZNA

BIZNES i MARKETING

URODA

SPOŁECZEŃSTWO

KULINARIA

WNĘTRZA I DIY

PLAN RAMOWY

30-31.05 – WYPRAWA PO DOLNYM ŚLĄSKU

31.05 – BEFORE PARTY W CENTRUM WROCŁAWIA

01.06 (10:00 – 18:00) – #ILW2023 DAY 1

01.06 (20:00 – 22:00) – INFLUENCERS LIVE AWARDS

01.06 (22:00 – 02:00) – AFTERPARTY

02.06 (10:00 – 16:00) – #ILW2023 DAY 2

Nie! Influencers LIVE Wrocław to wydarzenie darmowe dla Twórców Internetowych, przedstawicieli Partnerów i Sponsorów. Bilety na wydarzenie są płatne dla przedstawicieli Agencji i Firm, które bezpośrednio nie współpracują z ILW..

Konkurs będzie przebiegał w 5 głównych etapach:

– I etap – 27.03.2023r. (godz. 12:00) do 14.04.2023r. (godz. 23:59) – Zgłoszenia do Konkursu.

– II etap – 10.04.2023r. (godz. 12:00) do 14.04.2023r. (godz. 23:59) – Głosowanie przez internautów na stronie Organizatora, które wyłoni pierwszą dziesiątkę Twórców w każdej z kategorii,

– III etap – zacznie się 15.04 i potrwa do 30.04.2023 r. – Ocena pierwszej dziesiątki Twórców  z największą liczbą głosów i ich twórczości przez Jurora kategorii oraz nominacja finałowej trójki.

– IV etap – Nominowanie finalistów poszczególnych kategorii do oceny Kapituły Konkursu i wybór Twórcy_Twórczyni Roku danej kategorii kategorii.

– V etap – Ze wszystkich zwycięzców poszczególnych kategorii Kapituła Konkursu wybierze Twórcę_Twórczynię Roku 2023.

Uroczystości wieńczące Konkurs – oficjalna GALA – odbędą się podczas wydarzenia Influencer LIVE Wrocław 27.05.2022 r. godz. 20:00.

20 marca!

Na wyprawę po Dolnym Śląsku z nami mogą wybrać się uczestnicy Influencers LIVE Wrocław. Zapisy rozpoczną się 1 maja. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc, zaproszenia wyślemy wybranym osobom.

Prelegenci #ILW2023