Chwasty od Kuchni
Kucharz, pasjonat dzikich ziół. Twórca inicjatywy „Chwasty od Kuchni” w której dzieli się wiedzą na temat dzikich roślin, chwastów i roślinnego jedzenia.
Owocem tego działania są dwie książki które są idealnym wstępem do przygody z chwastami. Pierwsza która porusza dzikie zioła wiosenno- letnie: „Chwasty od kuchni”. Oraz druga książka „Dzikie zioła sezonowo” którą można zabrać ma wycieczkę po łąkach i lasach przez cały rok.
Swoją karierę zaczynał we Wrocławiu , po drodze odwiedzając Kopenhaskie restauracje. Swoje doświadczenie przekazuję w przystępnej formie, ucząc i edukując z roślinnej kuchni.
Po za swoją działalnością w sieci, organizuje pikniki, warsztaty edukacyjne oraz spacery.
Dodatkowe informacje
Podaj LINK do kanału, który uważasz za główne Twoje medium: