Chwasty od Kuchni

Kucharz, pasjonat dzikich ziół. Twórca inicjatywy „Chwasty od Kuchni” w której dzieli się wiedzą na temat dzikich roślin, chwastów i roślinnego jedzenia.

Owocem tego działania są dwie książki które są idealnym wstępem do przygody z chwastami. Pierwsza która porusza dzikie zioła wiosenno- letnie: „Chwasty od kuchni”. Oraz druga książka „Dzikie zioła sezonowo” którą można zabrać ma wycieczkę po łąkach i lasach przez cały rok.

Swoją karierę zaczynał we Wrocławiu , po drodze odwiedzając Kopenhaskie restauracje. Swoje doświadczenie przekazuję w przystępnej formie, ucząc i edukując z roślinnej kuchni.

Po za swoją działalnością w sieci, organizuje pikniki, warsztaty edukacyjne oraz spacery.

Dodatkowe informacje

Podaj LINK do kanału, który uważasz za główne Twoje medium:

199

361

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *